۱۲ روش برای افزایش درک در روابط

0

حتما دلیلی وجود دارد که توانایی درک کردن، یکی از بهترین ویژگی‌های است که یک فرد می‌تواند در رابطه عاشقانه خود داشته باشد. جدا از این‌که این ویژگی به پارتنر شما اجازه می‌دهد بدون ترس از قضاوت شدن همان فردی باشد که است، به شما هم اجازه می‌دهد از دیدگاه سایرین به ماجرا نگاه کنید. در ادامه 12 روش برای افزایش درک در روابط را توضیح می‌دهیم.  

زمان بگذارید تا پارتنر خود را بهتر بشناسید

برای این‌که بتوانید فرد دیگری را درک کنید، باید به او به چشم یک انسان بنگرید که احساسات و عواطف متفاوت دارد، نه کسی که فقط پارتنر شما است. غیرممکن است فردی را بتوانید درک کنید، بدون این‌که نقاط قوت، لذت‌ها، ترس‌ها و همچنین نقص‌های او را بدانید.

پس باید وقت بگذارید پارتنر خود را بشناسید، حتی اگر ماه‌ها یا سال‌ها طول بکشد. به‌ویژه اگر می‌خواهید رابطه‌تان برای طولانی مدت دوام آورد.

از احساسات و انگیزه‌های خود آگاه باشید

اگر نتوانید خودتان را درک کنید، درک فرد دیگر سخت خواهد بود. چقدر خودتان را می‌شناسید؟ چه چیزهایی شما را خوشحال، عصبانی یا غمگین می‌کند؟ این احساسات چه انگیزه‌ای به شما می‌دهد؟ چطور به تصمیم‌گیری شما کمک می‌کند؟ اگر پاسخ این سوال‌ها را می‌دانید، درک شریک زندگی‌تان و چالش‌های او نیز ساده خواهد شد.

هرگز ایده‌ها و باورهای خود را تحمیل نکنید

مهم نیست که از پارتنر خود تجربه، هوش یا سن بیشتری دارید، هرگز باورها و ایده‌های خود را به او تحمیل نکنید. چون شما را نسبت به آگاهی از احساسات واقعی او کور خواهد کرد. پس باید به باورهای شریک زندگی خود احترام بگذارید و بدانید به محکم‌تر کردن رابطه‌تان کمک خواهد کرد.

اجازه دهید خارج از رابطه شما زندگی خود را داشته باشد

درک طرف مقابل به این معنا است که بدانید رابطه شما مرکز ثقل دنیا نیست. یعنی پارتنر خود را مجبور نکنید رابطه‌تان را در اولویت اول و آخر خود قرار دهد و به او آزادی دهید حتی اگر شما در کنار او نیستید، زندگی کند و خوش بگذراند.

به نیازهای پارتنر خود به‌عنوان یک موجود اجتماعی احترام بگذارید

اجازه دهید شریک زندگی‌تان با دوستان خود بیرون برود و با خانواده‌اش وقت بگذارند. اجازه دهید به تنهایی به سفر برود و حتی در نبود شما شاد باشد. مهم‌تر از هر چیزی باید او را تشویق کنید که رویاهای خود را دنبال کند و به اهدافش در زندگی برسد.

به یاد داشته باشید حق همیشه با شما نیست

درک کردن یعنی به حرف‌هایی که طرف مقابل می‌زند، گوش کنید. همیشه حق با شما نیست و نباید دیدگاه‌ها، ایده‌ها و قضاوت‌های خود را همیشه ثابت کنید. چون به پارتنر شما آسیب می‌زند و حتی می‌تواند به جای رفع مشکل، به بحث ختم شود.

یاد بگیرید چطور کوتاه بیایید و فداکاری کنید

اگر می‌خواهید شریک زندگی خود را درک کنید، باید در مورد موافق بودن یا نبودن با مسائل گوناگون نظر مشترک داشته باشید، به جای این‌که اشاره کنید همیشه حق با شما است. فراموش نکنید شریک زندگی شما دشمنتان نیست و هردو در قایق زندگی در کنار یکدیگر قرار دارید.

قبل از واکنش به پارتنر خود اجازه دهید توضیح دهد

زمانی که شریک زندگی شما کاری می‌کند که ناراحت، خشمگین یا ناامید می‌شوید، به او فرصتی برای توضیح دادن دهید. حرف‌های او را بشنوید و سریع قضاوت نکنید. سریع واکنش نشان دادن از روی خشم و تبلور احساسات، به رابطه‌تان آسیب خواهد زد.

انگیزه‌ها و نیت شریک زندگی خود را درک کنید

سخت‌ترین کار ممکن می‌تواند این باشد که زمانی که پارتنر شما کار اشتباهی کرده است، او را یاد بگیرید درک کنید، به‌ویژه اگر احساس می‌کنید آسیب دیدید و به شما خیانت شده است. اما باید قدرت گوش دادن را داشته باشید.

همچنین باید به عزیز خود ایمان داشته باشید و فرصت دهید نیت و انگیزه او را در انجام کارها درک کنید.

همیشه مهربانی را به جای خشم انتخاب کنید

اگر با شرایطی روبرو شدید که پارتنر شما اشتباه کرده است، همیشه به جای خشمگین شدن و بدتر کردن ماجرا، مهربان بودن را انتخاب کنید. خشم هرگز هیچ‌چیزی را حل نخواهد کرد، به‌ویژه اگر همسر شما کاری انجام داده است که به‌طور بالقوه به رابطه شما پایان می‌دهد.

کمک کنید از اشتباهات خود درس بگیرد

درک یکی از راه‌های نجات یک رابطه تقریبا از بین رفته است. درک کمک خواهد کرد اشتباهات پارتنر خود را درک کنید، او شایسته فرصتی مجدد است تا بتواند خود را یک مرتبه دیگر ثابت کند.

شما باید به او کمک کنید از اشتباهات خود درس بگیرد و در این بین باید به اندازه کافی صبور باشید و او را درک کنید. مهم‌تر از همه توجه خود را روی مشاهده تلاش او بگذارید، نه اشتباهی که مرتکب شده است.

پارتنر خود را تشویق کنید حرف‌های دل خود را بزند

اغلب افراد نمی‌دانند چطور ایده‌ها و احساسات خود را در قالب کلمات بیان کنند و گاهی این موضوع به‌ویژه در یک رابطه عاشقانه به چالش تبدیل می‌شد. اما چطور می‌توانید فردی را درک کنید اگر نداند چطور افکار خود را بیان کند و احساسات درونی خود را در میان بگذارد؟ در چنین مواقعی شما باید صبور باشید.

همچنین پارتنرتان را تشویق کنید حرف‌های دل خود را بزند، به‌ویژه در مورد مسائلی که می‌توانند تاثیر مستقیم یا غیرمستقیمی روی رابطه‌تان داشته باشند.

5/5 - (1 امتیاز)
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.